«Bikini workout»

Så herlig å kjenne pulsen slå og svetten renne! Etter å ha sittet i ro i flere timer og praktes med å få montert bunadveska mi fant jeg ut at jeg skulle teste ut den nye trenings cden min som kom i posten for noen dager siden.
Og skal si jeg kjente det på både styrken og kondisjonstreningen! Og samtidig var det utrolig gøy.
Dette er da en cd som heter «Bikini workout» som inneholder en blanding av aerobic og pilates. Det er oppdelt i flere deler hvor du har god oppvarming, selve workouten, også nedkjøling og uttøying.  Utrolig gøy!

Som sakt, jeg har jobbet med bunadvesken min i dag. Og den er omtrent ferdig, mangler bare en liten detalj på innsiden som jeg skal se om jeg får fikset før jeg hopper i seng slik at jeg blir HELT ferdig med den. Da er det bare de små tingene på vesten igjen. Gleder meg til å bli ferdig.

Etter treningsøkten ble jeg utrolig sugen på frukt. Så da ble det nypresset appelsing juice og ristet brød med jordbær syltetøy. Ny favoritt. Enkelt og kjapt og lage uansett om det er frokost, kvelds eller bare like før du skal ut på farten.

Trener du? Hva trener du?


 

You may also like

6 kommentarer

 1. flink du er! føler presset her ;))
  cd’n hørtes forresten digg ut! Kunne godt tenkt meg en sån slev. Er det forskjellige økter slik at du kan ta noen korte og noen lange alt etter hva du ønsker eller?
  Håper bunaden blir ferdig i tide. Du har virkelig stått på med den. Beundrer tålmodigheten din til slike ting altså.
  Trener mest ute elnten på sykkel eller på føttene eller inne på treningsstudio, men nå for tiden er det jo så fantaskisk fint vær at jeg bare vil ut 😀

  1. Takk ^^, Cden kostet bare 79,- og jeg angrer aldeles ikke på at jeg kjøpte den! Ja, du kan spille de forskjellige øktene hver for seg, men jeg tar hele programmet 😉
   Det er ikke alltid tålmodigheten har vært der skal jeg si deg. Det har vært mye banning og slit med bunaden. Jeg har hatt dager hvor jeg bare ville ha gitt opp, men har alltid prøvd på nytt igjen ett par timer senere eller dagen etter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *