Endt praksis

I dag var siste praksis dag i barnehagen for denne gang, for i år. Det at jeg ikke skal tilbake i denne barnehagen er både merkelig og trist. Skal ærlig innrømme at jeg hadde tårer i øynene når jeg forlot barnehagen etter å ha fått både en sang og mange gode barne klemmer og masse lykke til helsninger fra de herlige barna og ansatte jeg har vært så heldig å tilbringe 6 uker med i dette skoleåret. Det blir derimot spennende og få oppleve en ny barnehage og bli kjent med nye barn og ansatte til neste år også. Neste som står på plan blir eksamen før skoleåret er omme, to eksamener ligger å venter på meg i slutten av mai/begynnelsen av juni så det er bare å sette i gang med forbredelsene.

Jeg kom akkurat ut av dusjen etter å ha vært ute på trim tur sammen med Lena. Ikke vet jeg om det er tilfeldig at jeg det på bloggen til Kristina Andersen dukket opp ett innlegg angående treningsmotivasjon eller at Lena spurte om jeg ble med ut på trimtur akkurat i dag når motivasjonen var på bånn og veien over dørstokkmilen var ekstra lang. Men glad er jeg for det! Jeg kom meg ut i frisk luft og fikk rørt på meg. I tillegg fikk jeg sett det nydelige synet av rådyr som lett hoppen rundt på jordet når jeg gikk opp bakkene fra korsen på vei hjem. Herlig!

I morgen er det tilbake på skolebenken igjen og bare å starte eksamensforbredelsene med en gang så jeg slipper å sitte med alt for mye når eksamen kommer snikende. Sengen roper på meg! Gleder meg til å legge meg under dyna etter en flott dag i barnehagen og lufte tur med Lena.

– Stine

Bilde tatt 20

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *