Grilling i fjæra

Mormor spurte i går om jeg ville være med å grille på Tautra i fjera i dag hvis det ble fint vær. Siden jeg ikke hadde hørt noe angående jobb, og værgudene var på vår side ble det tur til Tautra.

Helt siden jeg var liten har vi pleid å dratt dit i påsken og grillet i fjera. Og hvor koselig er det ikke at vi fremdeles kan holde den tradisjonen vedlike. Vidar var dessverre på jobb, likens mamma og stefar også. Så da ble det at jeg, mormor, morfar, tante, onkel og søskenbarnet mitt dro. Her kastet vi flyndre i fjæra, lette etter skjell, grillet pølser og koste oss med kvikk lunsj og appelsiner. På veien hjem syklet tante og onkel hjem, jeg hoppet og av ett stykke hjemmefra og gikk hjem så jeg fikk gjennomfør dagens treningsøkt.

Påskeferie er digg! I morgen kommer tante, onkel og søskenbarnet mitt hit på besøk. Og både jeg og Vidar har fri fra jobb. Deilig!

– Stine

DSC_0528DSC_0547DSC_0529DSC_0535DSC_0546

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *