Tirsdagskos

God kveld i stuen!
Jeg har med årene blitt nøye på å få med meg alle måltidene gjennom dagen, både frokost, lunsj, middag og kvelds. Også gjerne noe mellommåltid! Jeg har dermed blitt veldig flink til å spise kveldsmat, og ofte før klokken 8 på kvelden av en eller annen grunn. Føler alltid det blir for seint etter det, med mindre jeg ikke har spist på flere timer. Vidar hadde så ett ønske om at vi skulle bli flinkere til å spise kveldsmat sammen de dagene vi har mulighet til det. Derfor valgte jeg og lage en god , men sunn kveldsmat til oss i kveld. Nemlig banapannekaker!

De smakte så utrolig godt, så derfor tenkte jeg at jeg skulle dele oppskriften med dere her på bloggen. Det er ikke all verden man trenger til å lage det, i tillegg til at det går veldig kjapt! Kjapt og enkelt med andre ord.

Ingredienser:

2 egg – 2 dl lettkokt havregryn – 2 moste bananer – 1 dl melk – 1 ts bakepulver – 1 ts vanilje sukker

DSC_0476

Mos banenene godt med en gaffel(jeg brukte mixeren min til dette). Ha så alle ingrediensene i en bolle, og rør godt sammen. Hvis du har blender eller stavmixer kan du gjerne bruke det. Stek så små pannekaker i pannekaken. Så spise du dem enten med friske bær eller syltetøy.

DSC_0477

Jeg hadde jordbærsyltetøy og kokos på mine! Himmelsk!

DSC_0484

– Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *