Bryllupsmesse!

Søndag ettermiddag satte jeg og Jannicke kursen mot Trondheim for å være med på bryllupsmesse. Begge gledet seg veldig, men det viste seg fort at vi visst nok hadde hatt for store forventninger. Selve messen i seg selv var ganske skuffende. Jeg trodde jeg skulle få litt inspirasjon i forhold til brudebukett og hårfrisyre, men det var lite som tydet på at det skulle skje.

I selve «lokalet» var det forskjellige stands med både vin, ringer, Tilbords, Floriss (blomster) og bryllupskaker og litt flere. Og det er jo vel og bra, men det var ikke akkurat slik jeg hadde sett for meg. Jeg snakket med de på Floriss og fikk sett litt bilder av brudebuketter, men ble ikke noe mye klokere. Jeg vet i vertfall at jeg har gjort ett godt valg med hvem som skal hjelpe meg på den fronten! Vi fikk smake på bryllupskaken som smakte utrolig deilig, og så utrolig fin ut! Men ellers var det ikke stort å skryte av.

Etter å ha kikket litt rundt på de få standene som var der var det tid for brudeshow med catwalk og modeller med brudekjoler og dress. I tillegg til en sangerinne som var himla flink til å synge! Mange av kjolene var veldig like, og få tallet av dem hadde noe særlig «wow» – faktor. Men gøy var det likevel å få opplevd det! Og ikke minst fikk jeg tilbringt kvalitets tid med bestis igjen.

– Stine

DSC_0366 DSC_0429 DSC_0383 DSC_0392 DSC_0414 DSC_0432 DSC_0438 DSC_0441

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *