Valentins day

Hele verdens kjærlighet dag kom for i år også. Butikkene bruker sine salgstriks for å få solgt unødvendige ting, noen butikker har og tilbud på nødvendige ting! Jeg for min del har aldri tenkt noe særlig over denne dagen, og har heller ikke pleid å feire den på noe spesielt vis. Jeg tenker at det skulle ikke være nødvendig å bruke en dag i året på å gjøre min kjære glad, eller bruke flere hundre lapper på noe han egentlig ikke trenger bare fordi det er valentins day. Da vil jeg heller prøve å gjøre noe fint for han og vise han hvor glad jeg er i han alle andre dager i året også! Og heller overraske han med noe gøy når han minst venter det.

Vi har med andre ord spart hundrelappene våre og ikke kjøpt gaver vi egentlig ikke trenger. Men siden det er lørdag skal vi kose oss med hjemmelaget pizza og litt snacks! Og selv om vi ikke har tenkt å kjøpe gaver til hverandre kom min kjære hjem med en nydelig bukett med roser. En liten hverdagsglede som kan skje på hvilken som helst dag i året!

– Stine

DSC_0282 DSC_0283 DSC_0289

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *