Kino: Jupiter Ascending

Til tross for eksamensstress og eksamens mas må det være lov å kose seg litt oppi det hele. Så i går dro jeg, Vidar og en kompis av Vidar for å se Jupiter Ascending. Normalt sett er det Vidar som spør fint om vi kan dra på kino og se filmer, vertfall når det kommer til denne typen sjanger. Men denne gangen var det meg som spurte! Grunnen var vel egentlig mest fordi det var Mila Kunis og Chaning Tatum som hadde hovedrollene. Jeg er stor fan av begge to og liker de godt som skuespillere og mente derfor at det var verdt å se filmen. Var litt spent på å se Mila Kunis i en slik rolle siden hun er mest kjent fra komedier, men syntes hun klarte seg helt greit.
Det ble litt over gjennomsnittet mye overnaturlig for min del, men med helten som får prinsessa så er jeg solgt uansett hvor mye overnaturlig som er innblandet. En evig romantikker som elsker kjærlighetshistorier om det så befinner seg ute i verdensrommet!

– Stine

maxresdefault-2 maxresdefault-3 SFX - August 2014

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *