En stormfull kveld

Den så kaldte «Ole» herjer utenfor mens han river litt i veggene. Vi hører vinden blåse ekstra godt i peisen som knitrer og snøen flyr rundt omkring i luften utenfor vinduene. Pusen har fått kommet inn og varmer seg fint foran ovn og vi koser oss med litt snacks i skålen og konkurrerer, men samtidig samarbeider i tv-spill. Ikke værst med storm ute når man kan sitte inne å kose seg i hverandres selskap!

Tiltross for det meste av dagen gikk med på eksamenslesing i dag har vi vært hos mormor og morfar og feiret morfar sin bursdag. Mormor laget deilig middag med kaker og brus til dessert. Lillesøster hadde laget nydelig hjemmelaget iskake også! Med litt skepsis om hvordan det ville gå å kjøre hjem igjen gikk det da veldig greit.

– Stine

DSC_0254 DSC_0256 DSC_0261

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *