Bryllupsplanlegging: Invitasjoner

Alle de som kjenner meg godt vet at jeg gjerne vil ha alt klart og er ofte tidlig ute med ting som må gjøres. Å det gjelder og i forhold til bryllupsplanleggingen. Bryllups invitasjonene er nå sendt ut, og vi har fått tilbakemeldinger fra noen som har fått dem så da vet i vertfall at de har kommet frem med post de som er sendt med post. Ellers har vi og booket lokalet og kirke, preste og valgt både forlovere og toastmastere. Det er mye igjen, men jeg føler vi har en viss kontroll over det som må gjøres. Det er mye som må ventes med til de siste ukene før bryllupet, men det som kan gjøre før er allerede gjort eller startet på.

Nå har det seg slik at jeg er veldig glad i den rustikke stilen, derfor har vi og valgt å lage invitasjonene i denne stilen. Alle invitasjonene er laget for hånd, med litt hjelp fra min kjære Jannicke kom omsider i mål i god tid før vi skulle sende dem ut. Så manglet vi bare å skrive på navn på de som skulle få invitasjonene. Materialet jeg har brukt kostet ikke all verden og vi har gjort det bra i forhold til hvor mye vi måtte ha betalt hvis vi skulle bestilt eller kjøpt invitasjoner.

– Stine

DSC_0145 DSC_0146

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *