Sy – insprirasjon

Hei og hopp, og god fredag! God helg.
Helg. Ordet smaker like godt hver gang, men jeg skal som noe som har blitt ganske vanlig tilbringe deler av helgen på jobb. Men jeg gleder meg så det er ingen nedtur for min del!

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å være kreativ. Strikking og hekling i seg selv er noe jeg ser på som avslappende. Og helt siden jeg var yngre hadde jeg en drøm om at en dag skulle jeg lære meg å sy. Jeg husker jeg alltid ble like imponert da moren til en av barna i barnehagen jeg jobbet i da jeg var lærling hadde laget noe nytt til barna sine. Jeg drømte meg bort om at en dag skulle jeg bli minst like flink! Å i fjor sommer gikk jeg til anskaffelse av symaskin. Jeg har sydd litt, og startet med noe enkelt som en smokke snor og ett sengesett til baby. Videre prøvde jeg meg på en jakke, som ikke ble helt som den skulle. Og til jul fikk Lille Kristiane en kjole, det ble litt prakk når jeg holdt på med kjolen men jeg gav meg ikke. Og både eier og jeg ble fornøyd!

Det sies at øvelse gjør mester. I går fikk jeg to kataloger fra Stoff og Stil i posten full av inspirasjon, mønster og stoff. Det var så mye fint, og jeg klarte ikke helt å tenke at jeg faktisk kan lage det der med min egen symaskin hvis jeg bare finner tålmodigheten og sparer opp penger til stoff. Jeg har allerede noen prosjekter planlagt og venter nå på pakke fra Stoff og stil med det jeg trenger til disse prosjektene. Drømmen er å kunne sy meg en fin sommerkjole til sommeren! Men først må jeg gjøre ferdig de prosjektene som allerede er planlagt.

Fredagskvelden blir tilbringt hjemme i stuen i kveld. Herlig Siv Tone kommer på besøk og vi skal kose oss sammen bare vi to da Vidar er på jobb. Det blir skikkelig koselig!

– Stine

DSC_0214 DSC_0217 DSC_0218 DSC_0219 DSC_0220

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *