15.okt.2010

God Morgen Norge! 
Etter åpen skole i går så må jeg innrømme at jeg virkelig IKKE savner ungdomskolen. Slik jeg så det var det stort sett bare storkjefta, oversminka vesener der. Ikke alle da selvfølgelig, men de som ville ha mest oppmerksomhet.
Jeg som kommer fra «landet» hadde kanskje en helt annen opplevelse fra ungdomskolen. For vi gikk stort sett uten sminke i joggebukse og alt for store hettegensere. Eller så så vi ganske normal ut i normale klær og akkurat passe med sminke.

Siste dagen på jobb før man tar helg. Det blir deilig! For meg blir det vel ikke helt før rundt 23.00-00.00 i morgen kveld. Skal nemlig på jobb på Rica i morgen kveld, og det blir det penger av. Goodie!

Nå ønsker vi oss snø her i hjemmet. Knut var heldig å fikk sett snø på jobb i går. Det var nok noen lokale snøbyger for å si det slik, for jeg så ingenting til snøen. Men det hadde snødd  på bestemt området fra hjem bygda mi, der mamma bor og der Knut jobber. Så nå blir det nok ikke lenge før snøen kommer.

Ønsker dere alle sammen en riktig fin dag på skole eller jobb! 
– Stine ^^,

Q: Ønsker du deg snø?
Savner du ungdomskolen?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *