Vår nyttårsfering!

Godt nytt år!

Da var vi kommet til den første dagen i det nye året, og jeg tar imot det nye året med åpne armer. Jeg vet for sikkert at det er mye spennende som skjer og jeg gleder meg til å oppleve de andre overraskelsene som jeg vil komme over i det nye året. Jeg skal blant annet få gjennomført resten av første året av Barnehagelærer utdanningen, fortsette å jobbe, gifte meg, få oppleve en ny del av Krotatia, feire mormor og morfars gullbryllup, feire svigers sølvbryllup, begynne andre året på barnehagelærer utdanningen og hvem vet? Kanskje blir det bryllupsreise til en ukjent destinasjon som jeg aldri har vært før? Tiden vil vise, jeg vet i vertfall at jeg har mye å glede meg til dette året.

Vi var heldig å fikk feire nyttårsaften sammen med ett vennepar som står oss utrolig nært. Siv Tone og Roger har blitt en stor del av livet mitt noe jeg er kjempe glad for! At jeg skulle få så gode venner på kjøpet med min flotte kjæreste er en bonus jeg er kjempe fornøyd med. Roger skal stå som forlover til Vidar og jeg og Siv Tone og funnet hverandre og blitt veldig gode venninner. Samtidig har de verdens skjønneste lite sjarmtroll, Kristiane som vi er heldige å få være med å følge utviklingen på. I løpe av det året som har godt har hun vokst masse!
Vi dro til Siv Tone og Roger i fire tiden på ettermiddagen i går. Vi jentene tok oss av matlagingen mens guttene koste seg med litt sjakkspilling. Siv Tone var sjefskokken mens jeg hjalp til med det som kunne hjelpes til med. Tidligere på dagen hadde jeg og laget oreomuffins som vi skulle ha som dessert. Når det ikke var mer og hjelpe til meg på kjøkkenet ble jeg sittende i gulvet og leke med Kristiane eller strikke litt på genseren min.

Til mat hadde vi kalkun med fløtegratinerte poteter, waldorfsalat og fenikkel og selerirot til som tilbehør. Kalkunen ble perfekt stekt og kjempe saftig! Og med Siv Tones hjemmelagde saus til kan man ikke si noe annet enn at måltidet ble perfekt. Etter maten gikk vi ut å tente opp noen raketter slik at Kristiane og skulle få se de, men dette ble ikke akkurat noe hun var overbegestret for så vi gikk inn igjen. Når Kristiane hadde lagt seg ble det kaffe og te med litt kaker og snacks til før vi tok en runde Alias og litt andre spill. Når rakettene skulle sendes opp gikk guttene ned til veien mens jeg og Siv Tone sto på terassen og så slik at vi kunne se til Kristiane innemellom. Vi hadde noen runder med spill igjen etter rakettene var oppfyrt før vi satte snuten hjemover igjen. Vi var ikke hjemme før rundt halv 3 i natt, så det ble en lang og rolig morgen på oss i dag. Vidar er for øyeblikket på jobb mens jeg skal bruke ettermiddagen og kvelden på å slappe av og samle energi til de neste dagene hvor jeg skal jobbe før skolen begynner igjen.

– Stine

DSC_0091 DSC_0098 DSC_0104

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *