2 søndag i advent

Da har vi kommet til søndag nummer 2 i adventstiden. To av lysene i adventsstaken er tent og kalendergaven er åpnet. I dag var jeg så heldig og fikk EOS lypsyl og to lakeris fra kremmerhuset. Som jeg sa i går sliter jeg med tørre hender på vinterstid, men en annen ting som er forbruks vare så er det lypsyl. Tror jeg har 3 stk fra før, men må ha en på hver plass for å alltid ha de tilgjengelig. Å EOS sin lypsyl er soleklart en favoritt!

I dag er jeg ikke heldig å får bare ett besøk, men to! Fikk melding av søteste Solveig om jeg ikke skulle være hjemme i dag. For da ville hun veldig gjerne stikke innom å hilse på og få levert julegaven samtidig. Og selvfølgelig er hun hjertlig velkommen som alle andre! Som regel kan det ta flere månender mellom hver gang vi ser hverandre, men nå har det ikke gått like lang tid som tidligere og det er jo bra! Gleder meg til å se henne igjen. Også kommer jo fineste Ingebjørg på besøk også! Men hun kommer litt senere ut på dagen. Er ikke jeg heldig som får tilbringe dagen med fine venninner som jeg ikke ser så ofte så vet ikke jeg!

– Stine

DSC_0893 DSC_0892 DSC_0891

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *