Etterlengtet helg

Første uke av praksisen er nå over, og nå klarer jeg virkelig å kjenne hvor deilig det er med helg! Jeg kan ikke komme på sist jeg sov så lenge om morgenen som jeg gjor i dag, og i tillegg våknet jeg til at det har fallt ett lite snølag utenfor i dag morges. Jeg har riktig nok kveldsvakt på jobb i kveld, men likevel er det deilig å kunne ha hele formiddagen fri og sove litt ekstra. I morgen derimot har jeg fri og får besøk av skjønneste Ingebjørg! En god stund siden vi har sett hverandre så det ser jeg virkelig frem til.

Helg betyr og adventsgaver på oss her i huset. Og i min gave lå to lakris fra kremmehuset og en eos håndkrem. Håndkrem er noe jeg virkelig har bruk for nå som vinteren og kulda kommer! Hendene mine blir tørre og sprekke opp til sår så da er det deilig med en god håndkrem i nærheten som kan være med å forebygge at huden sprekker og blir til sår.

Egget ligger nå og godgjør seg i kokevannet mens rundstykkene står i ovn. Helg betyr god tid og god frokost, så nå skal jeg kose meg med en god frokost før jeg skal kjøre på med ei lita treningsøkt. Så blir det vel avslapping med lesing av Kamille før jobben står for tur.

– Stine

DSC_0887 DSC_0888

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *