Søndags – date

Jobbhelgen er over for denne gang, og etter ett par koselig vakter på jobb skal jeg i kveld kose meg sammen med min bedre halvdel. Vi skal nemlig på kino og se den siste filmen fra The Hunger Games. Men først skal vi ut å spise sammen!
Hele denne kvelden skulle egentlig være en overrakselse fra Vidar sin side, men da jeg spurte om vi i kveld kunne dra på kino og han sa vi ikke kunne fordi vi skulle noe annet måtte han til slutt gi seg og avsløre overraskelsen da jeg ble mindre fornøyd med at jeg måtte vente flere uker på å dra å se filmen. Og som jeg gleder meg! Ikke bare til å dra å se neste film av en av mine favoritt filmer men og for å få en kveld ute sammen med min kjære.
Med andre ord ser jeg frem til en fin avsluttning på uken før vi starter en ny og travel uke.

– Stine

69544-the-hunger-games-mockingjay-part-1-the-hunger-games-mockingjay-part-1-wallpaper

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *