Endt eksamen

I begynnelsen går det så fint. Ordene står på rad og rekke i rett rekkefølge og jeg klarer å få med meg at det er dialogpedagogikk jeg leser om. Minuttene og timene går. Litt mat i magen innemellom slagene og plutselig har ordene bestemt seg for å leve sitt eget liv. Ha en liten eksamensfest og forvirre meg ved å bytte plass. Dialogpedagogikken jeg så fint leste om kom liksom inn den ene veien også rett ut den andre veien og det blir plutselig vanskelig å forstå eller få med seg hva jeg egentlig sitter å leser om.
Slik at mine 4 siste dager altså vært, pugge,pugge og atter pugge. Jeg synes jeg har vært flink og flittig!

Nå er eksamen endelig over å jeg kan senke skuldrene og bare lene meg tilbake og nyte de siste dagene før vi begynner på nytt læringsemne. Endt eksamen feires med ett besøk hos kjæreste Jannicke, Joakim og lille Lukas hvor vi har koset oss nå i kveld. Lille Lukas var ikke helt i form stakkar. Selv om formen ikke var helt på topp var i vertfall humøret på topp.

– Stine

IMG_20141007_092217

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *