Fullt lass

Nå sitter jeg benket hos mormor og morfar og er kjempe fornøyd med det! Mormor har akkurat skjemt meg bort med vafler og jeg har fått varmen i meg igjen etter en kald dag på skolen, etter fulgt av pakking av flyttelass. Vi fikk med oss omtrent alt av møbler bortsett fra madrassene til sengen, kjøleskapet og ute møblene. Så det blir nok en tur i morgen også. I morgen flytter vi enedelig inn på gården! Heldigivs har jeg kort dag på skolen, så da slipper jeg å måtte sitte i mange timer på skolen og bare vente på å få begynne å flytte inn tingene våre i det nye huset.

Arbeidskravet mitt fra praksisperioden ble godkjent, og jeg kan være glad jeg slipper å skrive om oppgaven på noe vis! Ellers er det 2 uker til første eksamen, noe som i grunn gjør meg litt stressa da jeg vet at jeg ikke har lest alt pensumet enda. Men jeg skal nok få kommet meg igjennom det! Som læreren sa i dag, så lenge jeg har lest det meste så skal det nok gå greit.

– Stine

Bilde tatt 14.10.14 kl. 20.31

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *