Med alt som er unnagjort

Ekkoet melder sin ankomst i rommet når tven skrues på. Søppelsekker og pappesker er den nye innredningen. Følelsen av å spise mat fra papptallerkne med plastbestikk får den til å smake plastikk. Til og med vannet fra kranen smaker anneledes i en plastkopp. Alle klærne er plassert i en søppelsekk og noe allerede sendt opp til gården, bortsett fra det som skal brukes den neste uke.
Innflyttingsdato nærmer seg med stormskritt, og vi står hele 5 dager unna. Selv om det helst skulle skjedd i går, var det deilig å få bekreftet i dag at vi kan bemanne oss på at vi kan begynne å flytte inn på onsdag.

Selv om vi har hatt studieuke denne uken står det ikke helt stille på den fronten. Arbeidskravet for etterarbeid av praksisperidoden er ferdig skrevet og levert. I tilegg er praksispermen ferdig gjort og ligger klar til å levers til praksislæreren min i morgen. Praksis har vært kjekt, men nå ser jeg og frem til å komme på skolen igjen og lære litt mer frem til neste praksisperiode.

Bryllupsinvitasjonene er i boks. Jeg og Jannicke satt i hele 4 timer i går og jobbet hardt for å få gjort de ferdig. Selv om de ikke skal sendes ut før etter nyttår er det veldig greit å ha fått ordnet dem. Så nå mangler vi bare å skrive på de heldige som vi gjerne vil ha i vårt bryllup og sende dem ut. Nå når det er i boks kan vi begynne å planlegge å ordne med bordkort og borddekorasjoner som jeg og har en plan om å lage selv. Og jeg gleder meg til å jobbe videre med disse tingene!

– Stine

DSC_0380DSC_0379

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *