Brudekjole prøving

Så kom den dagen de fleste jenter drømmer om hvor de skal få lov å prøve ut og begynne letingen etter drømmekjolen! Jeg tror Jannicke gledet seg like høyt som meg. For to år siden var det hun som var i ilden og var den heldig og skulle finne drømmekjolen, mens i går var det min tur.
Jeg hadde bestilt prøvetime hos to salgonger i Trondheim. Deriblant Agape. Agape er den butikken alle kikker opp mot og drømmer seg bort om når de sitter på bussen, og ønsker så sårt å stikke innom bare for gøy. Og ja, det føles nesten ut som du har kommet til kjolehimmelen når du kommer opp dit! Kjoler i alle farger og fasonger henger så fint på rekke og rad etter fargekoder. Også bryllupskjolene da som lyser opp hele rommet. Som ser så skjøre ut at du nesten ikke tørr å ta på dem. Å interiøret gjør det ikke noe mindre himmelsk. Men det hjelper ikke at det ser bra ut hvis service  ikke er særlig imponerende. Hun som hjalp meg vil jeg si var mer utålmodig og fjern istede for imøtekommende og medhjelpelig. Hun hjalp meg riktig nok på med kjoler osv, men jeg fikk ett inntrykk av at hun ikke hadde særlig lyst til å hjelpe meg til å finne den rette kjolen. Det ble prøvd 4 kjoler her, og flere turte jeg omtrent ikke å spørre om å få prøve pga den dårlige servicen.

Nesten brudesalong hadde jeg time til en time etter vi var ferdig hos Agape. Så da tok vi en tur på torget sammen med Silje og Lukas før vi satte kursen mot Tessem Brudesalong. Dette er også en kjempe flott brudesalong, ikke like stor som Agape vel og merke. Men den er veldig oversiktlig, stor og åpent. Og ikke minst så var personalet mye, mye mer imøtekommende og medhjelpelik! Hun som hjalp meg både hilste på meg og presenterte seg. Sammen gikk vi rundt å plukket ut en 7 – 8 kjoler som jeg syntes var fin og kunne tenkt meg å prøve. I tillegg til at hun fant frem en kjole som falt inn i beskrivelsen av noe lignende av hva jeg kunne tenkt meg. Bare det at jeg selv fikk være med å velge ut kjoler var ett stort pluss for meg! Og ikke bare var det kjolene jeg fikk være med å velge, men også skoene. Etter å ha fått så vondt i føttene på den første butikken måtte jeg bytte sko under prøvingen hos Tessem fordi beina mine verket.  Det skal og sies at jeg fant drømmekjolen og skal tilbake for tilpassning i februar -mars.

Agape er muligens alle jenters drøm. Med ett flott utseende vinner den lett på interiør, men på service ligger nok Tessem på topp i mine øyne. Selvfølgelig kan andre folk mene noe annet. Vi kikket å så vidt på Burdepike kjoler hos Tessem, så jeg må nok ta med meg lillesøsteren til Vidar dit for å få prøvd å se om vi er like heldige med brudepike kjolen. Men det har jeg trua på at vi er!

– Stine

20141007_121623Screenshot_2014-10-07-12-12-33

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *