Basar

To uker med praksis er nå over, noe som i grunn er veldig vedmodig. Kjempe kjekt å være i barnehagen igjen, selv om jeg fint skulle vært foruten alle oppgaveskrivingen i tilegg, men det er en del av læringsprosessen så får vel bare se positivt på det!
Uken som kommer er studieuke, så da skal alt av oppgaver finskrives i tillegg til at arbeidskrav skal skrives. Mye av tiden vil med andre ord gå til skole denne uken og. Når den er over har 3 uker allerede gått, føles nesten ut som det var i går at vi startet i praksis.

I dag har vi vært oppi gården en tur med enda ett flyttelass. Jeg blir mer og mer forelsket i plassen for hver gang jeg er der, og kjenner sommerfuglene finner veien i magen ved tanken på hvor fort det nermer seg innflytningsdato. Det er ikke allverden av ting som er igjen i leiligheten nå, stortsett bare møbler og litt småting.
Etter å ha vært oppe på gården dro vi på bedehuset på Frosta hvor det skulle være basar. Det ble åresalg og salg av kaffe og kaker. Vi var riktig nok de eneste i den yngre garden helt til Siv Tone kom å holdt oss litt med selskap før vi måtte stikke. Også var det veldig koselig å hilse på besteforeldrene til Vidar igjen siden det er lenge siden vi så de sist.

Jeg fikk lånt skriveren til svigers for å skrive ut oppgaver til praksispermen og noe greier i forhold til bryllupsinvitasjonene. Så nå mangler jeg bare en eneste ting så kan jeg mekke dem sammen.
Vidar er på jobb og jeg skal bruke deler av lørdagskvelden på oppgaveskriving og bare avslapping og litt kos med litt godteri.

– Stine

20141004_103838

20141004_103813-1

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *