Dobbel kinodate!

Plutselig hadde de to ukene fra Roger hadde ringt å hørt om vi ville være med på kino gått, og det er bare 1 uke til brudekjoleprøving og to uker til innflyttningsdato. Tiden flyr nesten i fra oss!
I går kveld var det da altså duket for kino og dobbeldate med Siv Tone og Roger. Og så koselig det var! Siv Tone skulle ha noen småting på Ikea så vi dro litt tidligere og ble vi med vi også. Og jeg tror det er første gangen jeg noen gang har gått inn på ikea uten å komme ut med noe i en handlepose, klapp på skuldra for det! Jeg fikk derimot noen ideer om noen ting jeg kunne ha tenkt meg når vi flytter inn i huset, men i første omgang må vi se hva vi har bruk for og hva som trengs mest.

Filmen vi så på kinoen var «Heaven is for real». Både jeg og Siv Tone har lest boken før, men jeg tror ikke noen av oss i noen sammenheng klarte å sammenligne boka og filmen på noe vis i løpe av filmen. Det var små ting jeg husket fra boka men jeg kan ikke på noe vis si at jeg ble skuffet over at filmen var dårligere enn boka. Jeg satt med frysninger gjennom hele filmen og det var mange plasser i filmen jeg måtte holde meg for å ikke starte å gråte. En utrolig søt og fin film som virkelig er verdt å se om du får sjansen! Og så søt gutten i hovedrollen var. Smeltet helt jeg.

– Stine

heaven-is-for-real-movie-photo-26 maxresdefault 9741686

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *