Malemestere

Denne helgen har gått alt for fort!Akkurat sånn som all andre helger. Etter jobb i dag dro vi til mamma og stefar hvor vi var invitert på middag. Her fikk vi servert det perfekte søndagsmåltidet på sølv fat. Nesten sølv fat i vertfall. Elgsteik sto på menyen og det kan jo ikke bli noe annet enn godt! Får vann i munnen bare ved tanken av den fantastiske middagen vi var så heldig og få servert i dag.

Mens mamma og Stefar skulle videre på bursdag inntok jeg og Vidar plassen i garasjen hvor vi har fått låne litt oppbevaringsplass for noen møbler vi skal ha i huset. Blant annet en sjenk, eller kjøpmannsdisk alt etter hva du vil kalle det. Denne trengte sårt en runde med malingskosten. Så vi fant arbeidslyst og samarbeidet med å male sjeken. Den ble ett mye finere og se på! Den trenger nok ett lag til, men det er godt å vite at vi har startet.

Deler av denne helgen har gått til jobb og familie tid, mens den andre delen har vi vært på den årlige hytteturen på Grønningen med ungdomsgruppa jeg er med som leder på. Mer om turen kommer senere!
Nå blir det film og kos her før vi finner senga. I morgen er min første praksis dag i barnehagen, og jeg kjenner jeg er veldig spent!

– Stine

20140921_173557
20140921_174057

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *