Ett evig kaos

Leiligheten er snudd på hode og det ligger ting over alt! Nå begynner jeg å merke at denne leiligheten virkelig ikke er stor nok for to personer. Selv om Vidar ikke offisielt bor her, tilbringer han likevel store deler av tiden sin her. Noe jeg er veldig glad for! Men nå begynner jeg å bli lei av at det er så lite plass, og da kommer også mye av rotet kjappere frem. I tillegg hjelper det ikke å prøve å rydde for i bunn og grunn blir det bare lagt en annen plass hvor det ikke synes.
Heldgvis er det ikke lenge til vi skal flytte til en litt større plass, og jeg kjenner jeg gleder meg vilt allerede! Skal bli så utrolig deilig å få litt større plass å boltre seg på, i tillegg til at vi da slipper å tråkke oppå hverandre til en hver tid.

I går var jeg og besøkte fineste Jannicke igjen. Kom akkurat i rett tid til å få være den heldige å gi lille Lukas kveldsmat før han fikk ett kveldsbad og var klar for sengen. Sjarmtrollet vokser så utrolig fort! Og siden sist jeg så han har han blitt flinkere til å gripe tak i ting og blitt skikkelig sterk i nakken. Så gøy å se hvor mye en baby utvikler seg på så kort tid!
Jeg og Jannicke koset oss med å oppdatere hverandre om siste nytt og snakke litt om bryllup, samtidig som vi hadde litt te i hver vår kopp og spiste granateple med vanilje saus.

Jeg har fått gjort unna litt skole arbeid og kjenner nå at det skal bli utrolig deilig med litt helg! Mye som skal gjøres før vi går ut i praksis om bare ei uke, i tillegg til at noen av oppgavene til eksamen er lagt ut å klar for å begynnes på. Nå blir det serie på tven og strikking på fanget. Litt avkobling fra all skole må til av og til det også.

– Stine

Lille Lukas nybadet og klar for senga
Lille Lukas nybadet og klar for senga

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *