Tidlig ferdig og skolefri

Jeg klager absolutt ikke over at jeg kan slenge føttene opp i sofaen med god samvittighet og vite at jeg har fri fra skolen i morgen. På grunn av at naturfagtimen ble avlyst for i morgen ble det dermed fri på hele klassen. I dag dukket heller ikke naturfaglæreren opp, så etter 3 kvarter med venting fant vi ut at det var ingen av de tre naturfag lærerene vi har som i det hele tatt var på skolen. Hadde vært veldig greit å fått beskjed om det uten å vente i tre kvarter først.

Det ble en spontan tur på Frosta hos svigers hvor vi fikk servert middag i og med at Vidar hadde vært på Steinkjer og så skulle til Frosta en tur. Og siden jeg sluttet tidligere kunne jeg like gjerne stikke dit også. Nå har han dratt på møte gjennom jobb og jeg koser meg her hjemme med «Ingen kjære mor» på skjermen og strikkingen på fanget.

– Stine

DSC_2103

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *