Nytt familiemedlem

I går flyttet en liten hårete vesen inn her. Vi snakket mye om det og kom frem til at vi skulle kjøre opp til Tangvolden og hente oss en kattunge. Det er en jente og den har fått navnet Gizmo. Og selvfølgelig er den jo helskjønn! Jeg skal ærlig innrømme at jeg faktisk bli litt sjalu siden den lille pusen får mere oppmerksomhet fra Knut enn meg.

I og med at den lille pusen vår er vant med å få melk i fjøset har vi vært litt nervøse for hvordan det blir å få kattmat. I begynnelsen har den fått melk, men nå har vi gått over til kattmat. I starten så har den ikke spist noe særlig av kattematen, men tidlig i dag så spiste den faktisk utrolig bra. Noe vi er kjempe glade for!
Den er også veldig kjælen og liker gått å få kos, så det er det ikke noe problemer med. Men vil den være alene så flykter den bak sofaen.
Vi har begynt å trent litt på å gå i katte doen, og hvis vi setter den der så skjønner den poenget med at den skal gjøre i fra seg der. Noe som er kjempe positivt! Så vi håper at alt går så bra som det har gjort hittil fremover.


Gizmo måtte bades i og med at hun er fjøskatt og det oste fjøs av henne. Det gikk helt smertefritt for seg, og hun lå helt stille og bare nøt det.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *