København

Min sommerferie i år tok jeg nå helgen som var, da reiste jeg til København sammen med Vidar og min familie. Så ble det storbysferie i år også! Da er det greit å vite at jeg skal til syden neste år.
Torsdagkveld gikk flyet ned til København og timene på skolen ble lange og vanskelig å konsentrere seg når man vet at det bare er få timer til flyet går til en ny destinasjon som jeg aldri har vært før.

Fredagen startet vi med en skikkelig shopping runde. Med kaffe og matpauser innemellom ble det med mange herlige skatter hjem i kofferten allerede første dag. Lørdag og søndag fikk jeg også plukket med meg enda flere skatter. Lørdag var vi i tillegg på sigthseeng med båt, noe som var kjempe koselig og lærerrikt. Så ble det en liten shoppingrunde til før vi tok oss en hvilepause så ble det middag nede i resturanten på hotellet og kos på hotellrommet etterpå.

Søndag og siste dag stakk vi innom tivoliet. Selv om værgudene ikke var helt med oss koste jeg, Lillesøster og Vidar oss masse med å kjøre alle mulige karuseller som ikke så for skummel ut. Til og med de mest barnevennlige karusellene ble prøvd ut. Etter hver begynte vi å bevege oss mot flyplassen for hjemreise. Etter en god del venting på flyplassen var det veldig deilig å komme hjem til senga si! Alt i alt var det en fantastisk herlig tur og jeg gleder meg allerede til vi skal på familietur til Kroatia neste sommer!

– Stine

DSC_0404 DSC_0415 DSC_0425 DSC_0430 DSC_0434DSC_0472

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *