Skolestart

Skolen er godt i gang og jeg har hatt en fantastisk fin start på det nye skoleåret. Med ny skole, nye elever og nye lærere var det skikkelig spennende og litt skummelt og møte opp første skoledag uten å kjenne en sjel. Men heldigvis fant jeg meg ei jente som sto like alene som meg som jeg slo følge med til vi skulle møte klassene. Ved møte med klassene fant jeg og ei veldig hyggelig jente som jeg var mye med resten av dagen og i dag har jeg fått blitt kjent med enda flere av den kjekke gjengen med medelever som jeg skal være sammen med de tre neste årene.

De første to dagene har stort sett bare vært mye lek og morro med litt fagelig innblandet. Fadderuka er fullbooket og jeg skal se om jeg får vært med på noen av arrangementene. Hadde egentlig tenkt å droppe det i går, men når jeg først var der klarte jeg ikke å dra hjem fordi det var så kjekt. I morgen har jeg en plan om å være med på aktivitetsdagen, i tilegg til at vi skal på fjelltur med klassen så det blir gøy!

– Stine

IMG_20140813_071048

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *