Venninnekos

Så kom lørdagen og finværet! Jeg har hatt besøk av fineste Jannicke og hjerteknuseren hennes Luaks på formiddagen i dag. Med kjoler i fine sommer farger og lette stoffer vandret vi en tur oppi gata med smil og munnen med solen varmende i ansiktene våre. Jannicke hadde noe hun trengte til den lille hjerteknuseren sin, så da måtte vi ta med oss vognen og gå å kjøpe.

Jenteprat gjør alltid dagen bra! Med litt babyskrik og mating innemellom får vi likevel klart å pratet om alt mellom himmel og jord og dele ting fra vår hverdag siden sist vi så hverandre. Lukas vokser seg stor og sjarmere både meg og mammaen hans i senk med pludring og smil på sofaen mellom oss. Bryllup var og selvfølgelig ett tema som ikke er til å unngå når det er under ett år til og Jannicke har fått rollen som forlover.

Ettermiddagen og kvelden skal brukes til å slappe av og samle energi. Det trengs veldig nå som skolestart står for dør om bare 4 små dager. Det blir både spennende og skummelt! Og som vi sa da jeg var liten, jeg gruvgleder meg.

– Stine

Bilde tatt 09.08.14 kl. 16.41

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *