Bursdagsselskap

Nå blir det endelig litt roligere på jobb froten og jeg kjenner det skal bli deilig å slappe av noen dager før skolen begynner igjen. I morgen har jeg fri før kveldsvakt på torsdag, men etter det har jeg fri helt til tirsdag. Noen som skal bli utrolig deilig! Onsdag begynner jo skolen igjen, og jeg vil si jeg har en spennende høst i vente med nytt studie, ny skole, nye elever og lærere. Ett helt nytt eventyr!

I kveld har vi vært på bursdag hos min kjære mormor som fyller år i dag. Som alltid er det kjekt å se alle sammen igjen. Tante og Onkel og søskenbarnet mitt har jo vært bortreist i 2 uker så var kjekt og se dem igjen i tilegg til å få høre alt de har opplevd. Kaffe og kaker og godt selskap gjorde kvelden ekstra koselig.

– Stine

DSC_0331 DSC_0348

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *