Let´s play some guitar

En av de tingene skolen krever at vi elevene har ved studiet til barnehagelærer er visstnok gitar, eller ukulele. Alt etter som du selv velger. Men en av de tingene må du visst ha. I og med at du selv må skrive om notene hvis du velger ukulele valgte jeg glatt gitar da jeg ikke kan noter! Noe jeg egentlig burde etter og ha spilt noen år i korps da jeg var mindre. Men det var vel en detalje jeg mente var uviktig og huske.

Så nå har jeg altså skaffet meg en gitar. Nå er det ikke det dyreste merke eller den beste gitaren men den skulle fint duge til en nybegynner så da får det holde i masse vis! Jeg har prøvd meg litt og begynt å øvd litt på grep og slikt men med korte fingre blir det fort en utfording. Men man kan ikke gi opp av den grunn! Vertfall ikke når det er en del av pensum på skolen. Det blir vel litt mer kjekt når jeg får det til ordentlig, så jeg må nok bare øve masse og smøre meg med tålmodighet!
Under 2 uker til skolen begynner nå. Spennende!

– Stine

DSC_0328

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *