Tante huset

Langs en landevei i Namsos ligger det ett gult lite hus, med ett rødt lite skur på en eiendom med vakkert, grønn frodig gress med en flott utsikt over en nydelig solnedgang. Dette huset har fått navnet «tante huset» og eies av moren til Åshild. Her har hun blant annet sy stue hvor hun jobber i forhold til festdrakten hun selv har designet. Som forresten er kjempe fin!
Jeg har hørt mye om dette huset og har gledet meg til å få se det. Ved første blikk ble jeg helt forelsket og kunne godt ha tenkt meg og bodd der selv med litt oppussing!

Hele konseptet med huset går på boken om » Tante brun, tante grønn og tante fiolett». Nede i hovedetasjen finnes det kjøkken, en liten stue og systue. I tilegg til bad og gang. Oppe i andre etasje derimot ligger det tre små soverom som hver for seg har hver en farge. Det ene rommet er brunt som i tanke bruns rom, det andre grønt og det tredje fiolett. Selv husker jeg disse damene fra boken fra da jeg var liten og synes det var kjempe gøy og se hvor mye moren til Åshild har gjort ut av de tre små soverommene. Virkelig imponerende og gøy! Med diverse detaljer gjør det at rommene er så herlig gjennomtenkt og det går en rød tråd gjennom alle rommene som viser de forskjellige «Tantenes» barndomsrom.

– Stine

Stua nede
Stua nede
Kommoden på stua nede
Kommoden på stua nede
Kjøkkenet
Kjøkkenet
Detaljer på veggen i systua
Detaljer på veggen i systua
Systua
Systua
Detaljer på døra ho "Tante Grønn"
Detaljer på døra hos «Tante Grønn»
Det grønne rommet
Det grønne rommet
"Tante grønnsrom"
«Tante grønnsrom»
Det brune rommet
Det brune rommet
"Tante bruns rom"
«Tante bruns rom»
"Tante fiolett" sitt rom
«Tante fiolett» sitt rom
Herlig dukke hus laget av ett gammelt skatthold
Herlig dukke hus laget av ett gammelt skatthold
Detaljer på det fiolette rommet
Detaljer på det fiolette rommet

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *