Stina og Marie avlegger ett besøk

Stina skulle komme i går, og før hun kom sendte hun medling om Gizmo ville ha besøk av Marie(som er katten til Stina). Noe som hørtes litt spennende ut i og med at hun verken har vært i kontakt med andre dyr eller mennesker enn meg og Knut siden hun flyttet inn.

Gizmo var i begynnelsen veldig skeptisk både på Stina og Marie. Men etter hvert ble hun mere og mere nysjerrig på Marie og gikk nærmere. Marie derimot freste mot Gizmo og ville ikke ha noe selskap. Så ble lite vennskap der i gården. Skeptisen på Stina gikk etter hvert over og Gizmo satt i fanget hennes og ble koset med, men Marie ble jo litt sjalu da.

Jeg og Stina koste oss med brownies som jeg laget og is ved siden av. Kjempe digg! Og Stina var kjempe snill og kjørte meg på butikken så jeg fikk hentet pakkene som hadde kommet i posten og kjøpt do-papir. Begge pakkene mine hadde kommet så da var det julegaver pluss ett par små ting til meg selv. Etter at Stina dro hoppet jeg i dusjen før jeg fant senga.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *