Joggetur i sola

Jeg startet dagen med å løpe om kap med solstrålene ute i det fine været. Istede for å ligge å vri og vrenge på meg fordi jeg ikke fikk sove mer sto jeg like gjerne opp, spiste litt frokost for så å slenge på meg treningstøyet og knyte på meg joggeskoene og la ut på en joggetur i solen. Med litt vind i håret ble det heller ikke alt for varmt, selv om det kjentes ganske bra når solen stekte i nakken på meg på vei hjem igjen. Når jeg først var i gang og motivasjon var på topp tok jeg like gjerne en halvtimes styrkeøkt med fokus på armer, skuldre og rygg. Deilig og få unna gjort dagens treningsøkt før klokken 11.00!

Jeg vet med erfaring hvor vanskelig det er å holde treningen i sjakk på sommers tid. Man tenker ofte at man har ferie, og at man heller skal starte på igjen til høsten istede. Been there, done that. Men i år har jeg som mål å klare å være flink hele sommeren. Nå som jeg har vært så flink i vår er det enklere og fortsette. For jeg vet hvor vanskelig det er å begynne på igjen når man først lar seg selv ha lov til å ta noen måneders pause.
Når solen steker og det er varmt kan og tenke at det blir for varmt og klamt til å trene. Og det kan jeg være enig i at det kan bli, men hvis man legger treningsøkten til morgenen eller på kvelden når det ikke er fullt så varmt så har mang plutselig ingen unskyldning. Jeg er i vertfall kjempe glad for at jeg har muligheten til å trene og røre på meg. Kjenne at kroppen fungere som den skal og vite at jeg får bedre helse av å holde meg aktiv og holde meg i form.

– Stine

DSC_0979

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *