6 måneders dag

I går var det 6 måneder siden jeg og Vidar ble kjærester. Det føles i grunn ut som vi har vært sammen mye lengre enn det, men tiden flyr jo og så fort så det er nesten vanskelig å følge med til tider. Jeg hadde lovet Vidar kebab, så da dro vi til Levanger hvor vi spiste ute. Han spiste kebabrull mens jeg tok meg en kyllingsalat da lysten på kebab ikke var tilstede.
I anledning dagen hadde vi også kjøpt gave til hverandre. Av Vidar fikk jeg ei gammel trekasse og strikke boken «Strikk for smårollinger». Boken inneholder så mye fint at jeg skulle ønske jeg kunne strikket alt, men vi får se hva det blir til etter hvert.

Utpå ettermiddagen dro Vidar på jobb. Så jeg var hjemme og koset meg med trening, strikking og sying. I tillegg fikk jeg baket brød. Følte meg skikkelig produktiv når jeg fikk gjennom ført så mye.
I dag har jeg vært en tur på jobb, det har vært travelt så det kan se ut som det blir en rolig kveld med litt mer strikking i kveld også. Får i hvertfall slappet av når jeg sitter med det.

– Stine

IMG_20140702_172742

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *