Bursdagsselskap

Da var dagen endelig kommet hvor jeg skulle få overlevert kjolen jeg ble ferdig med for noen måneder tilbake som jeg har strikket i bursdagsgave til vesle Kristiane som fylte 1 år 22 juni. På samme dag som tante. Har hatt så lyst til å vise den frem siden jeg ble ferdig men måtte nesten vente til vi hadde fått overlevert den til eieren.

Rett etter jobb i dag satte vi snuten mot Frosta hvor vi var invitert i bursdagsselskap til lille Kristiane. Vi måtte en kjapp tur innom foreldrene til Vidar så han kunne skifte, og får å plukke opp Oreokaken som moren hans hadde laget som vi skulle ha med i selskapet. Det ble ett trivelig selskap med mange hyggelige mennesker, og jeg tror brusdagsbarnet ble veldig fornøyd med å få masse oppmerksomhet og noen og leke med. Ellers alltid koselig å komme til Siv Tone og Roger, så det ble en fin hverdagsglede og være der på besøk igjen. En stund siden sist nå, så da var det ekstra koselig!

– Stine

Kjolen jeg strikket i bursdagsgave
Kjolen jeg strikket i bursdagsgave

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *