Hverdagskos

Selv om det bare er torsdag så er det viktig og kunne kose seg litt fordeom. Så jeg ordnet med god middag til Vidar kom hjem fra jobb og dekket bordet med levendelys. På menyen sto det koteletter og hjemmelagde potetbåter, også ble de siste restene av sjokolade isen som lå i frysen dessert. Så spiste vi og koset oss mens vi hadde «Heros» som underholdning på sjermen. Synes det er kjempe stas og lage en litt bedre middag og vite at Vidar komme skrubbsulten hjem fra jobb og setter så stor pris på ferdig middag og enda mer glad blir han når han ser hvor fint jeg har dekket bordet og tent lys og gjort det litt koselig! Litt kos midt i uken er viktig!

Jeg har nå få prøvd ut den nye symaskinen min litt og kjenner jeg gleder meg til å planlegge prosjekter fremover. Har noen små prosjekter planlagt allerede, i tillegg til strikke prosjekter. Så blir det dårlig vær i sommer så kommer jeg nok ikke til å kjede meg! Godt å bare sette seg ned og slappe av litt mens kreativiteten kommer krypende og bare gjøre noe jeg synes er gøy enn å sitte rastløs i sofaen uten å klare å finne på noe.

– Stine

20140626_15564920140626_15584720140626_155853

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *