Kveldshilsen

God Kveld!
Dagene flyr og jeg nyter at jeg har ferie. Helt feire har jeg jo ikke da jeg skal jobbe i sommer, men det blir ikke det samme som å sitte på skolebenken og få banket inn mye informasjon dag ut og dag inn. Helgen jobbet jeg blant annet. I tilegg feiret vi bursdagen til tante lørdag kveld med kaker og kaffe. Før bursdagen var jeg hjemme hos mamma og spiste nydelig middag som bestod av Nachos og salat.
I går tok vi turen til farmoren til Vidar hvor vi fikk servert middag og hilst på kommende brudgom før Vidar måtte videre på jobb. Når han var ferdi dro vi vidrer til svigers hvor vi overnattet. Dagen i dag har egentlig gått veldig rolig for seg. Har fått slappet av en helg del. Både strikket og satt meg ned og fått lest litt i boken min. Da vi skulle hjem fra svigers tok vi turen innom mamma og Ivar hvor vi satt rundt det fine nye kjøkkenbordet, i det fine nye kjøkkenet hvor vi fikk servert is og te/vann/kaffe alt etter som hva folk ville ha.

Jeg fikk en skikkelig trang til å ut på en liten joggetur i kveld, så da var det bare å knyte på seg joggeskoene, plugge musikk på ørene å komme seg ut. De siste månedene har det stort sett gått i pilates og cardio med høy intensitet så det var deilig å komme seg ut og bruke kroppen i annen aktivitet igjen. Føles deilig!

– Stine

20140624_204220

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *