Sykkeltur

Pise helgen er over og man er plassert tilbake til skolebenken igjen. Men nå er det bare 7 hele skolgedager igjen til ferie, så det er bare å holde ut! Dessuten var vi heldig å startet skoledagen på stranda med strandvolly, fotball og grilling i det fine været. Det klager man ikke på, selv om det ikke fristet så veldig å dra på skolen etterpå.

I går så det veldig mørkt ut for sykkelturen til meg og Vidar, men utover dagen klarnett det opp og regndråpene som falt tungt på campingvognen til morgenen var fort glemt. Turen gikk ut til Tautra hvor vi satte oss ned med hver vår is før vi syklet tilbake igjen. Lufta på landet er så mye bedre enn her på Stjørdal, og i tilegg er det stille og rolig! Jeg klarer med andre ord å slappe av 100% og bare kose meg. Hjemme hos mamma og foreldrene til Vidar er for øyeblikket favoritt steder når det kommer til å slappe av om dagen. Håper på å få tilbringt noen av fridagene mine i sommer på begge plassene!
Når vi kom hjem fra sykkelturen sto grillmat klar til å hive innpå. Slitne og svette spiste vi med god matlyst. Litt senere ut på kvelden benket jeg, Vidar, mor hans og lillesøsteren oss nede i kjellerstua med popcorn og Istid 4 rullende over skjermen. Skikkelig fin avsluttning på pinehelgen.

Etter skolen i dag ble det en spotan tur på stranda. Var utrolig deilig å bare ligge der og høre på bølgeskvulp og måseskrik og slappe av i ettermiddagssolen. Her i hagen er det konstant støy fra hovedveien rett på andre siden av gjerde som gjør det litt mindre hyggelig og i ligge i hage, derfor er det veldig greit å kunne flykte til stranda en gang i blant hvis man har mulighet og tid. Så da ble det to strandturer på en dag på meg i dag! Fantastisk deilig.

– Stine

20140609_15244220140609_15265620140609_15443220140609_154450

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *