Bursdagsfeiring

Pinsen er godt i gang og for min del har det gått i jobb. Jeg har hatt jobbhelg igjen, men det gjør meg ingenting å jobbe selv om det er pinse! Å ved tanken på at jeg fremdeles har en dag fri imorgen som jeg kan nyte med god samvittighet blir det bare enda bedre!

Etter jobb i dag dro vi til Stesøster Ronja for å feire bursdagen hennes da hun fylte år i går. Her fikk vi servert kaffe og kaker i koselig selskap. Når vi dro skulle de ha enda en pulje med gjester, så det ble vel nok besøk på dem i dag! Av meg fikk Ronja ett lys og ett lysfat i tillegg til noen fine servietter. Jeg har også strikket ett vognteppe til den kommende babyen og sydd ei smokkesnor. Vognteppet visste hun at hun fikk siden jeg hadde sagt jeg skulle lage ett, men smokkesnoren visste hun ikke noe om og ble kjempe glad for den! Det er så gøy og lage gaver selv og se glede folk viser når de åpner og ser hva det er. Hjemmelagde gaver er uten tvil my mer personlig en kjøpte! Selv om de også er verdt mye, for til slutt er det uansett tanken som teller.

Nå har vi ankommet Frosta hos foreldrene til Vidar hvor vi skal være i natt. Og selv om vi skal være her skal vi campe ute i campingvognen. Selv om den står på gården til foreldrene hans blir det nok like koselig som om vi hadde stått en helt annen plass! I morgen er det planlagt å dra på sykkeltur, så håper værgudene holder med oss. Har gledet meg sånn på sykkeltur!

– Stine

 

IMG_0993DSC_1657DSC_1659DSC_1660

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *