Mor og datterkveld

Etter skolen i går tok jeg bussen inn til Trondheim hvor jeg hadde avtalt å møte mamma som hadde dratt innover litt tidligere. Vi hadde avtalt at vi skulle ha en liten kinokveld  med jeg, mamma og lillesøster. Så i mens vi ventet på at lillesøster skulle komme også, rakk vi og kjøpe med oss big bite og innom noen butikker. Jeg hadde egentlig ikke noe planer om å kjøpe noe men da jeg kom over en jakke jeg lenge har sittet å sett på på nettet klarte jeg ikke å la være å kjøpe den. I tilegg var mamma så snill og spanderte på meg 6 nye glass fra Indiska.

Filmen vi skulle se var «The Other Women».  Hadde hørt masse bra om den før og gledet meg masse til å se den, og ikke minst til og få en jentekveld sammen med mamma og lillesøster. Jeg mistet tellingen på hvor mange ganger jeg hadde sett traileren i forveien og gledet meg bare enda mer til å se filmen. Og den var skikkelig bra! Anbefales på det sterkeste hvis man skal på kino sammen med venninner eller som jeg gjorde, ta med mor og søster og se en ordentlig jente film!

– Stine

THE OTHER WOMAN THE OTHER WOMAN THE OTHER WOMAN other-73534

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *