Tre 17 mai antrekk

17 mai ligger og lurer rundt hjørne og flere lurer på hva de skal kle seg i på denne ene dagen i året. Selv hadde jeg dette problemet før jeg fikk ordnet meg bunad, men nå er det aldri noe tvil lenger. Jeg elsker og gå i bunden min og gleder meg til hver anledning jeg kan bruke den i. Jo flere, jo bedre! I år har jeg allerede brukt den en gang i konfirmasjon, like stas hver gang. Men hadde jeg ikke hatt bunad hadde jeg nok måtte lete etter en kjole og tilbehør jeg kunne ha brukt. Så jeg har nå satt sammen tre antrekk med litt tilbehør som jeg gjerne kunne ha funnet på og gått i om jeg ikke hadde bunad, og om en har bunad så går jo an å skaffe seg antrekkene til andre hendelser også!

– Stine

collage17mai collage17mai2 collage17mai3

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *