Mattefreak

Min siste tentamen for i år står snart for tur om ett par dager og jeg kjenner jeg gruver meg. Mye av tiden utenom jobb denne helgen har gått med til å sitt med hode langt ned i mattearkene og regnet stykke på stykke og det jeg har sett når jeg har lagt meg for kvelden og lukket øynene er tall som svever rundt i rommet. Jeg krysser fingrer og tær for at jeg ikke kommer opp i matteskriftlig! Allerede på torsdag får vi vite hvilket fag vi kommer opp i skriftlig i tilegg til hovedmål og jeg gruver for at det kanskje kan bli matte siden de ikke var opp til matte i fjor.

Det er under en uke til 17 mai, jeg gleder meg til å gå i tog, spise is og kose meg med kjæreste og venner den dagen. For min del er det ganske enkelt å vite hva jeg skal ha på siden jeg har en slik flott bunad hengende klar i skapet. Men ikke alle har det, og jeg husker selv hvor vanskelig det kunne vær å finne noe fint å ha på til den dagen før jeg lagde min egen bunad. Så jeg tenkte kanskje og lage ett innlegg med noen antrekk som kunne være fine. Så blir det ikke bare prat om skole og jobb.

– Stine

Bilde tatt 11.05.14 kl. 18.02

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *