Siden sist

Første av fire tentamener er unna gjort, solen skinner og vi har hatt nydelig vår vær de siste dagene! Noe som å gjør at andre ting blir prioritert fra og sitte inne på pcen. I går var jeg ute en tur sammen med Jannicke hvor vi satt på en benk  i finværet og bare koset oss mens solen strøk oss om kinnene. Hun begynner å bli ganske sprekkferdig nå, en måned og en dag til termin!

I ettermiddag kom Stesøster Ronja og hentet meg etter jobb så ble jeg med hjem til henne for å se nyleiligheten deres. Kjempe fin leilighet som var akkurat passe stor. De har fått det kjempe fint! Det ble skravling fra A-Å og vel så det, super koselig!
Jeg har frihelg og gleder meg til å bare nye den, satser på at finværet holder seg til hvertfall over helgen.
Dagene går rolig for seg og jeg prøver å slappe av og ikke stresse alt for mye nå før eksamens perioden begynner, litt forberedelser har jeg allerede startet med slik at det ikke blir alt for mye når perioden begynner for fullt.

– Stine

DSC_1061

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *