Matmuffins

Jeg har alltid vært en smule kresen når det kommer til mat. Enkelte ting spiser jeg rett og slett ikke, men med årene har jeg blitt flinkere til å smake nye ting og utforske litt mer av alt det vi finner av det store verden av mat. Jeg har lenge gått å tenkt at jeg skal prøve ut å lage noe nytt en gang i uken, men det er ikke alltid det rekker til i forhold til matbudsjettet for uken eller at jeg ikke får tid. Men det hender seg at det går!
På skolen i dag spurte Elisabeth om råd til middag og jeg komme med mange forslag som visst nok ikke var bra nok. Så vi ble sittende å se litt på oppskrifter på nettet og jeg fant ut at jeg fikk skikkelig lyst til å lage matmuffins som jeg kunne kose meg med etter dagens treningsøkt. Dette er noe jeg har tenkt å prøve ut lenge men har ikke klart å finne en oppskrift jeg synes så god ut.
I dag fant jeg en ganske enkel oppskrift med spinat og valnøtter, og gjett om det smakte? Så fantastisk deilig! Det var fest i munnen min fra første bit, det blir med andre ord ikke siste gang jeg lager disse.

– Stine

DSC_2354 DSC_2355

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *