Siste kurs

De siste fem ukene har jeg og Vidar vært med på swingkurs på dansesenteret her på Stjørdal. For meg som var med på kurs som 14 åring så hadde jeg litt peiling, mens Vidar derimot kunne ingenting. Og samtidig var det ikke grunnkurs vi meldte oss på men videreågende kurs! Det var rett og slett fordi grunnkurset allerede hadde startet da vi bestemte oss for at dette var noe vi ville satse på.

Vidar har tatt alt kjempe fort og vi har begge fått masse skryt i løpe av de fem ukene. Han er så flink! I kveld hadde vi siste swingkurset for denne gang, og vi synes begge to at det er litt trist at vi må vente helt til høsten før neste kurs starter på igjen. Vi får vel bare danse hjemme i stua og på eventuelle selskaper i mellom tiden så vi ikke glemmer alt vi har lært.
Kjempe kjekt og gjøre noe sammen som begge to synes er kjekt!

– Stine

c22d985373ecebda3dc86ab057b83ef7

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *