New In

Våren nærmer seg mer og mer. Gleden av å se solen skinne og høre fuglene hilse meg god morgen på vei til skolen er stor. Gjennom høsten og vinteren har klesskapet blitt fylt store, tjukke og gode gensere. Lette, tynne overdeler derimot har det krympet ganske mye av! Så når våren nå nærmer seg har jeg latt noen nye skatter fått lov å komme inn i klesskapet. Jeg gleder meg til å ta i bruk de nye klærne når det etter hvert blir enda varmere ute.

Nå som bakken plutselig er bar og det ikke er lenge til man kan bruke vår sko måtte jeg nesten invistere i ett par siden jeg ikke har noe annet enn balleringa og foret vintersko. Da skoene min takket for seg i høst kjøpte jeg heller ett par som var laget for vinteren. Så jeg har ønsket ett par nye tøysko velkommen inn i vårenssko samling.

– Stine

Cardigan fra La Redoute Singlet fra Ellos
Cardigan fra La Redoute
Singlet fra Ellos
Caredican fra Vero Moda
Caredican fra Vero Moda
Cardican fra Vero Moda
Cardican fra Vero Moda
Skjørt fra La Redoute
Skjørt fra La Redoute
Sko fra Ellos
Sko fra Ellos
Sko fra Ellos
Sko fra Ellos

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *