Langhelg

På grunn av at alle lærerne vi har på en fredag skulle bort på kurs var vi så heldig å få dagen fri. I tillegg slutter vi alltid tidlig på torsdager så da ble det ekstra deilig!
De siste dagene har vært fantastiske! Jeg har koset meg masse med både venner og familie.

Torsdag etter skolen plukket Vidar meg opp så dro vi hjem til foreldrene hans hvor vi spiste middag før vi stakk videre på besøk til Siv Tone, Roger og vesle Kristiane. Her fikk vi servert noen helt fantastiske blåbærmuffins som ikke blir å glemmes med det første! Etter at Kristiane hadde lagt seg for kvelden ble det spilling av Alias for oss voksne.

Kvelden endte hos mamma og stefar hvor jeg skulle overnatte siden vi hadde fri fredag. Fredag morgen bakte jeg og mamma rundtstykker sammen. Føltes nesten ut som jeg var liten igjen da jeg pleide og stå på en stol ved kjøkken benken å «hjalp» mamma å bake. Nå ble det litt mer hjelp enn den gang. Så kom mormor også en tur og da tok vi oss ut en tur i det fine være før det ble ny stekte rundstykker til lunsj.
Litt ut på ettermiddag kom Vidar og hentet meg så dro vi for å besøke farmoren hans. Her fikk vi først servert pannekaker, så ble det vaffler, te og sjokoladekake til kvelds. Borskjemt? En smule.
Kvelden sluttet vi av med skikkelig kjærestekos. Potetgull og smågodt i skåla og «Mamma Mia» på skjermen. Høy lyd og god stemning. Rett og slett koselig!

Dagen i dag startet med ei god styrkeøkt på impuls. Nå har jeg laget hjemmelaget pizza som jeg skal ha med på jobb om ikke alt for lenge. Enn så lenge skal jeg slappe skikkelig av og bare nyte den siste tiden før jeg må løpe på jobb.

– Stine

Litt lekser måtte til fordi om man har fri
Litt lekser måtte til fordi om man har fri
Anderz holder meg med selskap
Anderz holder meg med selskap
Mamma har dekket bordet til lunsj
Mamma har dekket bordet til lunsj
Deilig å starte dagen med ei god styrkeøkt!
Deilig å starte dagen med ei god styrkeøkt!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *