Hipp hurra!

Besteste beste fyller år i dag og jeg synes hun fortjener en liten oppmerksomhet her på bloggen! Selv om det ikke er alt for mange år siden jeg og Jannicke møttes for første gang så fant vi tonene med en gang, og siden har hun vært den som alltid står ved min side og som alltid kommer gode og kloke ord når jeg trenger det.

Jannicke har tatt meg med på en spennende reise som forlover i hennes bryllup, og nå skal jeg snart få oppleve at hun skal få bli mamma til en liten guttbaby. Gleden var stor da hun ringt og fortalte det til meg i høst og jeg klarte ikke å la være å komme med ett gledes rop.
Jannicke er omtenksom og god rett igjennom og jeg har trua på at hun kommer til å bli en fantastisk mor! Denne jenta vil ikke noen noe vondt. Jeg er så heldig som har henne her i livet mitt, og vet ikke hva jeg skulle gjort uten! Jeg er utrolig glad i deg Jannicke!

I den anledning er jeg og Vidar invitert på bursdag hos Jannicke og Joakim i ettermiddag. Gleder meg masse til å kunne være med å gjøre stas på Jannicke på selve dagen hennes! Det ser jeg virkelig frem til og jeg tror nok det blir like koselig som alltid!

– Stine

 

Fineste bestie <3
Fineste bestie <3

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *