Skiweekend

Hvert år arrangere Betania helge tur hvor det er muligheter for å stå i skiheisen eller på langrenn. I fjor fikk jeg ikke sjansen til å være med siden jeg jobbet den helgen men i år fikk jeg gleden av og være med. Og enda bedre, Vidar var også med!

Etter skolen på fredag rakk vi å spise litt middag og slappe av litt før vi satte snuten mot Oppdal hvor vi skulle være i helgen. Fredag kveld bestod av middag som ble servert omtrent rett etter at alle hadde kommet også ble det kveldsmøte før det ble sosialt med spill og morro i peisestuen.

Lørdag var det tidlig opp og spise frokost. Det er så kjekt med stemningen på slike helger! Musikken som spilles på kjøkkenet av de som lager frokost, og samhørigheten man føler når vi sitter 25 stykker rundt bordet til ett hvert måltid. Kjempe kjekt!
Mens noen dro i skiheisen, dro resten på langrennski. Jeg og Vidar var med i den gruppen som var med på langrennsski. I forhold til resten av gjengen på langrenn tok jeg, Vidar og Ingebjørg det veldig med ro og nøt varmen fra solen og den fine utsikten vi hadde over vinterkledd landskap. Når skisporet ikke gikk lenger tok vi oss en god pause med niste og kakao før vi snudde og gikk tilbake igjen.
Vel tilbake til der vi sov dro noen i bassenget mens resten ble igjen og bare slappet av etter en dag på ski. I kveldingen ble det servert middag før det ble litt fritt før kveldsmøtet.
Etterpå ble det servert grønnsaker og dipp + masse potetgull og smågodt. Det var en sliten gjeng som satt rundt i peisestuen men som vi koste oss likevel!

I morges ble det igjen frokost før noen tok turen på ski mens vi andre ble igjen på huset. Vi jentene som ble igjen bestemte oss etter hvert for å gå oss en tur ut for å få litt frisk luft. Det hjalp veldig når hode allerede var tungt og slitent etter en helg med lite søvn. Etter litt lunsj satte vi oss i bilen og kjørte hjem igjen.
Sengen skal besøkes tidlig i kveld for å si det slik! Etter en fantastisk herlig helg er jeg klar for å ta fatt på ei ny skole uke. Må bare få ligge litt på lading først.

– Stine

Sovesalen til jentene
Sovesalen til jentene

 

Ingebjørg i Farta!
Ingebjørg i Farta!

 

Kjekkas på tur!
Kjekkas på tur!

 

Helt fantastisk natur!
Helt fantastisk natur!

 

Meg og Ingebjørg, niste og kakao pause
Meg og Ingebjørg, niste og kakao pause

 

På skogstur med jentene!
På skogstur med jentene!

 

Vårstemning
Vårstemning

 

You may also like

2 kommentarer

  1. Så utrolig koslig, fjellet er så fint og friskt 🙂 Håper jeg klarer å få meg en tur til fjellet før all snøen forsvinner for sommeren… Vi har hyttetur gjennom Klippen nå denne helgen, men jeg må være hjemme å lese på eksamen 🙁 Så utrolig kipt, men jeg får glede meg til neste år 🙂

    1. Skitur på fjellet er alltid kjekt! Men med værforholdene nå til dags vet man jo aldri, plutselig blir det full vinter igjen! Høres ut som en plan, av og til må man nok bare prioritere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *