Swingkurs

Jeg har alltid vært fasinert over dans. All slags dans egentlig. Det var ett år for ikke lenge siden jeg var å så på elevene på musikk, dans og drama linjen sin avsluttningsoppvisning og jeg ble virkelig imponert!

Da jeg var 14 år gikk jeg swingkurs hos noen som holdt kurs i bygda der jeg kommer fra og har siden det syntes det har vært kjempe kjekt! Tanken på å gå swingkurs senere i årene har steifet meg mange ganger men det har aldri blitt noe mer med det.
Så satt jeg og tenkte på det for noen uker siden og spurte Vidar hva han tenkte om swingkurs, om han hadde vært interissert i å være med. Han likte tanken, og har alltid hatt lyst til å lære seg og danse swing så da fant vi ut at det kunne ikke skade å prøve hvertfall en prøvetime.

I går var vår første kveld på swingkurs og begge syntes det var kjempe kjekt! Selv om Vidar ikke kunne noe fra før tok han det fort. Og jeg synes han var kjempe flink! Har danset med verre. Begge to fikk mye skryt av instruktørene, som forresten er kjempe flinke! Og vi gleder oss begge to til å fortsette de neste ukene frem mot påske.
Samtidig er det litt gøy å tenke på at både mamma og mormor og morfar har gått på swingkurs til samme instruktørene da de var yngre.

– Stine

eeb13822b457ebcce6101ef624b160c1 5e83e060a7ef1e272660ca927f4bf40c Style: "more tweak"

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *